Tuiskulan kesä 2018

Ylpeinä esittelemme Tuiskulan kesän 2018 ohjelmiston! Luvassa on jälleen kerran uusi kantaesitys! Näytelmäkirjailija-ohjaaja Pekka Saariston ”Yällisii yrittäjjii” saa ensi-iltansa perjantaina 29.6.2018. Luvassa on lämminhenkinen laulunäytelmä ”kylmän talven kahren pualen.” Musiikista vastaa luottosäveltäjämme Jari Levy.
 
Tuiskulalaiseen tapaan näyttämöllä eletään historiallisten tositapahtumien keskellä oikeaa elämää, jossa koetaan koko ihmiselämän tunteiden laaja kirjo: iloa, surua ja pelkoa, epäluuloa, luottamusta ja ylpeyttä. Todellinen komiikka syntyy aina paineen ja pakon alla, niin myös tulevan kesän näytelmässä.
 
Lippuvarauksia otamme vastaan numerossa 02 5546 370. Saa soittaa!
 
 
Tuiskulan kesän aloittaa komeaääninen Jarkko Ahola soolo-ohjelmistollaan teatterimme ainutlaatuisen tunnelmallisessa miljöössä perjantaina 15.6.2018 klo 19. Aholan kaltainen multitalentti upeine äänineen on hurmannut suomalaiset niin Tähdet, tähdet-kilpailussa kuin loppuunmyydyillä areenakeikoillaankin. Tuiskulan jylhien kuusten alla saatamme kokea jotakin ainutlaatuista.
 

JARKKO AHOLAN KONSERTTI 15.6.2018 ON LOPPUUNMYYTY.

 
 
Kesän lopuksi olemme suunnitelleet jotakin spesiaalia…
Tuiskulan Kesäteatterin lavalla on vuosien mittaan koettu suuria tunteita teatterillemme sävelletyn musiikin parissa. Musiikki on ihastuttanut meidän lisäksi katsojiamme ja haluamme nyt tarjota ihanan illan katsojillemme elokuun täysikuun alla. Lavalla esiintyvät tutut kasvot vuosien varrelta ja bändinsä kapellimestarina toimii itseoikeutetusti Tuiskulaan paljon musiikkia säveltänyt Jari Levy. Koreografina toimii Anna Levy.
 
Elämyksellisen illan ohjaa pitkäaikainen ohjaajamme Arto Myllärinen, joka Tuiskulassa koetaan suurten kohtausten ja tunteiden mieheksi. Elokuussa nähdään siis elämyksellisessä konsertissamme, jonka jälkeen katsoja voi todeta: Iloleikki on tämä elämä!
 
Lippuvarauksia otamme vastaan numerossa 02 5546 370. Odotamme soittoasi!